Milli Takım şampiyonluğu bırakmadı - Gazete SeferihisarGazete Seferihisar

29 Eylül 2023 - 13:21

Milli Takım şampiyonluğu bırakmadı

Milli Takım şampiyonluğu bırakmadı
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2022 - 19:23

156 kez okundu


Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen Plaj Futbolu Turnuvası’nın şampiyonu Seferihisar Cittaslow oldu. Seferihisar’dan 4 takımın katıldığı ve iki gün süren turnuvada Seferihisar Gençlik üçüncü olurken ikinciliği Tepecik Spor elde etti.


Şenes Erzik Plaj Futbol Sahasında iki gün boyunca oynanan karşılaşmalarda Plaj Milli Takım futbolcuları ve profesyonel futbolcular ter döktü. Seferihisar Cittaslow ve Tepecik Spor arasında geçen final maçında büyük çekişmeye  yaşamdı. Seferihisar Cittaslow 7-2 kazarak birinci oldu. 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/gazetese/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19