Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanı Abacı oldu - Gazete SeferihisarGazete Seferihisar

29 Eylül 2023 - 13:14

Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanı Abacı oldu

Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanı Abacı oldu
Son Güncelleme :

03 Ocak 2022 - 15:16

351 kez okundu

Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanlık yarışını kazanan isim Hasan Fehmi Abacı oldu.

HASAN FEHMİ ABACI
AHMET ACAR

Seferihisar Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın olağan genel kurulu, Seferihisar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Mevcut başkan Hasan Fehmi Abacı ve Ahmet Acar’ın başkan adaylığında gidilen genel kurula, Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Emniyet Müdürü Temel Salman, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üye esnaflar katıldı.

Toplantı; denetleme, faaliyet ve bütçe raporlarının okunması ve oylanmasıyla devam etti. Oy çokluğu ile faaliyet raporları kabul edildi. İki liste halinde gerçekleşen seçimde, mevcut başkan Hasan Fehmi Abacı, 2. kez seçildi.

Hasan Fehmi Abacı başkanlığındaki odanın yönetim kurulu üyeleri ise Halil Akıncı, Mustafa Kandemir, Murat Çağlar, Halil Maraşlı, Özcan İçkavak ve Hilmi Akdeniz’den oluştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.