Yağışlar devam edecek uyarısı - Gazete SeferihisarGazete Seferihisar

29 Eylül 2023 - 13:30

Yağışlar devam edecek uyarısı

Yağışlar devam edecek uyarısı
Son Güncelleme :

02 Şubat 2021 - 13:11

30 kez okundu

Şiddetli yağışların etkisini Seferihisar’da da yoğun göstermesi yarın da devam edecek.

Dün gece saatlerinden itibaren devam eden yağışlar, il genelinde 40-125 kg/metrekare arasında yağış bırakarak, sel ve su baskınlarına neden oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yağışların 03.20.2021 Çarşamba sabah saatlerine kadar devam edeceği bildirildi.

Yer yer kuvvetli ve aralıklarla devam edeceği tahmin edilen yağmurların meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda Meteoroloji uzmanları vatandaşları uyardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.