Gazetecilik Okulu ileri bir tarihe ertelendi - Gazete SeferihisarGazete Seferihisar

28 Eylül 2023 - 06:24

Gazetecilik Okulu ileri bir tarihe ertelendi

Gazetecilik Okulu ileri bir tarihe ertelendi
Son Güncelleme :

07 Ekim 2020 - 8:18

34 kez okundu

Seferihisar Gazeteciler Derneği’nin Gazetecilik Okulu adı altında 17-18 Ekim tarihlerinde düzenlemeyi planladığı etkinlik İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı “Koronavirüs Tedbirleri” konulu ek genelgesi doğrultusunda ileri bir tarihe ertelendi.

Genelgeye göre, bütün kurum etkinlikleri 1 Aralık’a kadar ertelenecek.

Seferihisar Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Karabulut “Gazetecilik mesleğinin duayenlerini Seferihisarlı genç gazeteci kardeşlerimizle buluşturacağımız etkinliğimizi koronavirüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe erteliyoruz. Eğitimimizin tarihi kesinleştiğinde gerekli duyuruları yapacağız. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle!” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.