Lütfen evinize dönün - Gazete SeferihisarGazete Seferihisar

10 Aralık 2023 - 01:03

Lütfen evinize dönün

Lütfen evinize dönün
Son Güncelleme :

10 Nisan 2020 - 20:04

69 kez okundu

İçişleri Bakanlığı 30 Büyükşehir ve Zonguldak’ta iki gün sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. Seferihisar’da kapsama giriyor. Şu dakikalarda ilçede bir panik havası yaşanıyor. Yayınlanan genelgeye göre hastane. eczane,fırın, su gibi acil ihtiyaçların karşılanabileceği belirtildi.

Detaylar:
İçişleri Bakanlığı tarafından, bu geceden 12 Nisan saat 00.00’a kadar 30 büyükşehir ile Zonguldak’ta, il sınırları içinde sokağa çıkma yasağı getirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.