Satışları rekor kırdı - Gazete SeferihisarGazete Seferihisar

29 Eylül 2023 - 12:16

Satışları rekor kırdı

Satışları rekor kırdı
Son Güncelleme :

19 Mart 2020 - 12:09

63 kez okundu

Temizlik ve hijyen ürünlerine olan talep yüksek oranda arttı.
Kolonya satışları rekor kırarken hijyen ürünlerini ilk yardım ve tıbbi malzemeler izledi.

11 Mart’ta Türkiye’de ilk Koronavirüs vakasının resmi olarak duyurulmasıyla temizlik ürünleri satışlarında artış olduğunu belirten Seferihisar esnafı, özellikle bazı ürünlere yoğun ilgi olduğunu belirtiyor.

Seferihisarlı esnaf Fatih Mehmet Duran “Öncelikle kolonya gibi alkol oranı yüksek ve virüs için koruyucu olduğu düşünülen ürünler alınıyor. Temizlik ürünleri, antibakteriyel dezenfektanlarda stoklarımız bitmek üzere. Ekiplerimize antiviral dağıtıyor, araçlarımızı ve dükkanımızı her gün dezenfekte ediyoruz. Ayrıca alışveriş esnasında eldiven kullanmaya özen gösteriyor, böylece hem çalışanlarımızı hem de müşterilerimizi korumuş oluyoruz” ifadelerinde bulundu.

Halkımızı Koronavirüse karşı birlikte mücadele etmeye çağırıyoruz

Yaşanan bu sıkıntılı günlerde herkesin Koronavirüs tehlikesini ciddiye alarak, tedbiri elden bırakmaması tüm vatandaşlarımız için çok önemli.

Hep birlikte bu krizden kurtulmak için zorunlu değilsek evden çıkmamaya, ellerimizi sık sık yıkamaya ve alışverişlerimizde eldiven kullanmaya dikkat etmeliyiz.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.