Seferihisarlı Mali Müşavirler şehitleri andı - Gazete SeferihisarGazete Seferihisar

29 Eylül 2023 - 13:29

Seferihisarlı Mali Müşavirler şehitleri andı

Seferihisarlı Mali Müşavirler şehitleri andı
Son Güncelleme :

06 Mart 2020 - 14:32

70 kez okundu

Seferihisar’da Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve çarşı esnafının şehitler için lokma döktürmesinin ardından örnek davranışlara bir yenisi eklendi.

Seferihisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, İdlib’de şehit düşen askerler için bugün tavuklu pilav dağıttı.

Seferihisar Kapalı Pazaryeri girişinde ikram edilen tavuk pilav vatandaşlara ve çevredeki esnafa dağıtıldı.

SMMM Seferihisar Temsilcisi Gülhan Demirci Bulut “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Milletçe tek yürek olmamız gereken bugünlerde, tüm meslektaşlarımızın katkısıyla şehitlerimizi andık” ifadelerinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.